A huge collection of 3400+ free website templates www.JARtheme.COM WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Stomatološka ordinacija Gusinjci

osnovana je 1. avgusta 1994. godine na adresi 28. novembar br. 56, gde se i danas nalazi kao jedna od prvih privatnih stomatoloških ordinacija kako u Novom Pazaru, tako i u širem regionu. Kroz dugi niz godina našeg postojanja pratimo svetske trendove i najnovija dostignuća u oblasti stomatologije, koja uspešno implementiramo u svojoj praksi. Uz savremenu opremu i korištenje visokokvalitetnih restaurativnih i regenerativnih materijala renomiranih proizvođača, garantujemo vrhunsku stomatološku uslugu.

Porodična tradicija i želja za stalnim usavršavanjem ka postizanju najviših ciljeva moderne stomatologije ono je što čini da već pune 22 godine unosimo radost i osmehe u živote naših pacijenata. 

Osnivač stomatološke ordinacije "GUSINJCI" je dr spec. Ismet Gusinjac, koji je ceo svoj radni vek posvetio stomatologiji. Rođen je 1951. godine u Tutinu gde završava osnovnu i srednju školu. Obrazovanje nastavlja na Stomatološkom fakultetu u Beogradu, a nakon diplomiranja svoju profesionalnu karijeru započinje u Domu Zdravlja Tutin, februara 1981. godine. Nekoliko godina kasnije prelazi u Dom Zdravlja Novi Pazar. Svoju posvećenost stomatološkoj praksi nastavlja kroz specijalističke studije iz oblasti stomatološke protetike na Stomatološkom fakultetu u Beogradu, gde je i specijalizirao 1992. godine. U periodu 1992-1994 godine obavlja dužnost upravnika Doma Zdravlja Novi Pazar kao i načelnika stomatološke službe. 1. avgusta 1994. godine osniva privatnu stomatološku ordinaciju "GUSINJAC", koja 2013. godine menja ime u stomatološka ordinacija "GUSINJCI". Njegova specijalnost i ljubav leže u protetici, a mnogim stomatolozima je bio mentor i učitelj. 

 

dr Mervan Gusinjac rođen je 1985. godine u Novom Pazaru gde stiče osnovno i srednješkolsko  obrazovanje, a koje dalje nastavlja 2004. godine na Stomatološkom fakultetu u Sarajevu. Nakon diplomiranja 2010. godine, pripravnički staž obavlja na Stomatološkom fakultetu sa klinikama Univerziteta u Sarajevu. Od 2011. godine deo je tima stomatološke ordinacije "GUSINJCI". Veliko interesovanje pokazuje ka upotrebi lasera u stomatologiji, kao i estetskoj stomatologiji te se shodno tome edukuje na raznim domaćim i stranim seminarima i kongresima.  Trenutno je na specijalizaciji iz oblasti oralne hirurgije na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. 

 

Emina Hamidović, stomatološka sestra, rođena je 1982. godine u Novom Pazaru. Nakon završene osnovne škole upisuje Srednju Medicinsku školu u Beranama. Od 2001. godine deo je tima stomatološke ordinacije "GUSINJCI". Vrhunski je asistent sa višegodišnjim iskustvom i veštinama poznavanja stomatološke prakse što je čini neizostavnim članom našeg tima. 

 

Telefoni za informacije

Kontakt

Na sledećim telefonima mozete zakazati pregled, a tu smo i na raspolaganju za sva pitanja.
+381 (0) 20/314-110, +381 (0) 64/1234-945, +381 (0) 63/812-62-00